Hvorfor LinkedSocial?

LinkedSocial er hjælpen for dig og din virksomhed til at skabe værdi, salg og bundlinje med Linkedin.

LinkedSocial er skabt af 2 af danmarks pionerer, der igennem en årrække har arbejdet intenst med Linkedin og begge har oplevet at en intens indsats kan skabe mange positive muligheder, der kan ses direkte på bundlinjen.

Salget:
Ingen er i dag i tvivl om at succes med salg skabes anderledes end det gjorde for 10-15 år siden. Rigtig mange virksomheders indkøb benytter de sociale medier til at skabe deres første indtryk og søge efter mulige leverandører til det savnede produkt eller ydelse. . Det viser sig at indkøberne er ca. 60% igennem deres beslutningsproces inden de rækker ud efter en sælger. Derfor er det i dag MEGET vigtigt at man er skarpt repræsenteret på de sociale medier – hvis man er B2B virksomhed, vurderes det, at det er et MUST at være synlig på især Linkedin. Ræk ud efter os og lad os hjælpe dig/jer med at skabe succes med Linkedin.

Marketing:
Marketing er i dag en nødvendighed for at få succes med sin virksomhed. Traditionel marketing kan være dyrt og er slet ikke så effektivt, som det var tidligere. De sociale medier er blevet stærke og er i dag med i næsten enhver virksomheds marketingstrategi. Er I i tvivl om hvad der kan gøres på Linkedin, og især hvordan, så lad os give inspiration til, hvordan I også kan få succes og navigere rigtigt igennem junglen af muligheder.

Hvorfor LinkedSocial:
LinkedSocial er skabt af 2 erfarne forretningsfolk, som sammen har over 20 års erfaring med at arbejde med Linkedin, som et aktivt værktøj. Vi udfordrer dagligt mediet, så vi kan dele vores erfaringer videre, om hvad der skaber stor værdi, og hvad der ikke virker. Vi agerer som virksomhedernes sparringspartner på Linkedin omkring:

  • Strategi og plan for virksomhedens indsatser forankret i ledelsen
  • Træning af virksomhedens ansatte med udgangspunkt i opgaver og ansvar
  • Implementering af Social Selling – information, træning, sparring og opfølgning
  • Marketing – hvorfor, hvordan, hvornår og hvor meget.

TAG FAT I OS, SÅ HJÆLPER VI DIG/JER MED AT FÅ LAVET EN SKRÅSIKKER PLAN FOR INDSATSERNE PÅ LINKEDIN !