Vi arbejder på at lære jer at blive ”selvkørende” på LinkedIn, så vi med tiden bliver undværlige.

Vi er specialister i at hjælpe BtB virksomheder med at skabe en digital version af sig selv på LinkedIn.

Vi gør det vi er bedst til, med udgangspunkt i mennesker og deres forskellighed – derfor er tilpasses vores Social Selling forløb og LinkedIn forløb til den enkelte virksomhed og tilhørende organisation.

Eksempler på typiske opgaver vi løser for vores kunder:

 • Skabe et større digitalt mersalg (Social Selling) via LinkedIn.
 • Styrke virksomhedens digitale Brand på LinkedIn (marketing).
 • Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft via LinkedIn.
 • Træner ledelsen i hvordan denne forandringsproces håndteres i organisationen
 • Sikre en implementering af Social Selling, der passer til virksomheden
 • Skabe beslutningsgrundlag for ledelsen/bestyrelsen ift. om Social Selling er relevant og hvis ja, så hvordan det bedst implementeres.
 • Og meget meget mere.

Der er flere grunde til at du/din virksomhed bør vælge LinkedSocial:

 • Vi har fokus på din virksomhed og medarbejdere og finder i samarbejde med jer, den bedste løsning der som passer til jer og den måde hvorpå I driver jeres virksomhed. Derfor har vi også stor fokus på hvad jeres mål for virksomheden er, og hjælper jer med at nå disse ved hjælp af LinkedIn
 • Vi underviser i samtlige funktioner på LinkedIn og kan derfor hjælpe hele organisationen i din virksomhed med at blive digitale på LinkedIn.
 • Vi tilbyder Blended Education som er en blanding af On-site og Online undervisning – det går at vi kan udnytte de digitale undervisningsformer og tilpasse undervisningen endnu mere - hvilket sikrer at I får den rette undervisning som passer til jer, når I har tiden til det.
Female staff members are meeting the work summary in the office.
 • Vi har 100% fokus på LinkedIn, og alle medarbejdere har mangeårig strategisk og praktisk erfaring med LinkedIn og i at undervise.
 • Vi tilbyder målinger så vi sikrer at den indsats der ydes af jer virker, samt målinger, som sikrer at undervisningen passer til jer. Kontakt os gerne for uddybning.
 • Vi har et mangeårigt og stærkt netværk af samarbejdspartnere, som er lige så professionelle som vi er, blot på andre områder end LinkedIn (facebook, content produktion o.l.)

Om LinkedSocial

LinkedSocial blev i 2017 skabt af Henning Karlsen, og Allan Lind, som begge har arbejdet professionelt med LinkedIn siden 2005, som et aktivt værktøj.

LinkedSocial hjælper virksomheder med at skabe en digital version af dem selv på LinkedIn. Vi ved at I uden tvivl er de bedste til at drive jeres virksomhed, så vi lærer jer blot hvordan I gør det på LinkedIn.

Derfor hjælper vi på både strategisk, taktisk og operationelt plan – så vi finder den bedste, mest effektive måde at få skabet en digital version af jeres virksomhed på LinkedIn.

Der er ingen områder indenfor LinkedIn som LinkedSocial ikke underviser i, så skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, så tag gerne kontakt til os.

Vi er uafhængige af LinkedIn, hvilket vil sige at vi kan give jer en fuldstændig uvildig rådgivning f.eks. hvilke LinkedIn Premium produkter din virksomhed vil få mest gavn af at investere i.

Med venlig hilsen

Henning Karlsen

Direktør og ejer af LinkedSocial

Skriv til os

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.