Vi arbejder på at lære jer at blive ”selvkørende” på LinkedIn, så vi med tiden bliver undværlige.

Vi er specialister i at hjælpe BtB virksomheder med at skabe en digital version af sig selv på LinkedIn.

Vi gør det vi er bedst til, med udgangspunkt i mennesker og deres forskellighed – derfor er tilpasses vores Social Selling forløb og LinkedIn forløb til den enkelte virksomhed og tilhørende organisation.

Eksempler på typiske opgaver vi løser for vores kunder:

Der er flere grunde til at du/din virksomhed bør vælge LinkedSocial:

Female staff members are meeting the work summary in the office.

Om LinkedSocial

LinkedSocial blev i 2017 skabt af Henning Karlsen, og Allan Lind, som begge har arbejdet professionelt med LinkedIn siden 2005, som et aktivt værktøj.

LinkedSocial hjælper virksomheder med at skabe en digital version af dem selv på LinkedIn. Vi ved at I uden tvivl er de bedste til at drive jeres virksomhed, så vi lærer jer blot hvordan I gør det på LinkedIn.

Derfor hjælper vi på både strategisk, taktisk og operationelt plan – så vi finder den bedste, mest effektive måde at få skabet en digital version af jeres virksomhed på LinkedIn.

Der er ingen områder indenfor LinkedIn som LinkedSocial ikke underviser i, så skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, så tag gerne kontakt til os.

Vi er uafhængige af LinkedIn, hvilket vil sige at vi kan give jer en fuldstændig uvildig rådgivning f.eks. hvilke LinkedIn Premium produkter din virksomhed vil få mest gavn af at investere i.

Med venlig hilsen

Henning Karlsen

Direktør og ejer af LinkedSocial

Skriv til os

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.