>

Linkedin kursus

LinkedIn kursus

Gratis LinkedIn kursus med fokus på hvordan LinkedIn kan bruges i forretningsudvikling for virksomheder. Du bør ikke ignorere den potentielle værdi, LinkedIn kan give dig og din virksomhed. Dette gratis kursus er i samarbejde med Københavns Erhvervshus.

Kom og lyt til LinkedIn specialist Henning Karlsen fra LinkedSocial ApS, så du kan lære hvordan du får mest mulig værdi ud af LinkedIn, når 60-70% af købsbeslutningen er allerede foretaget inden en given kunde kontakter din virksomhed. Der er nu næsten 2,4 millioner brugere på LinkedIn i Danmark – herunder er 58 % beslutningstagerne – så dette er et forretningsudviklings- og markedsføringsværktøj, du bør bruge dagligt.

90 % af beslutningstagerne reagerer ikke på uopfordrede henvendelser … men de reagerer positivt på relations opbygning, der plejer relationen og giver værdi.

75% af køberne af dine services eller produkter bruger digitale medier til at få informationer om dig og dine ydelser – derfor har du brug for en førsteklasses digital tilstedeværelse og aktivitet.

Køberne er allerede igennem 60-70 % af købsprocessen, inden de kontakter dig – det er derfor vigtigt, at du er synlig og den, de først tænker på.

I gennemsnit er der 7-10 beslutningstagere i hver virksomhe – så du er nødt til at identificere denne gruppe mennesker og tale til deres behov.

LinkedIn kursus hos Københavns Erhvervshus – Er det noget for dig?

Søger du et effektivt værktøj til at markedsføre din virksomhed og tiltrække flere kunder – så er dette gratis 1,5 timers kursus til dig. Et hurtigt overblik over hvad du får med fra kurset:

Praktisk information

Dette gratis LinkedIn kursus afholdes i samarbejde mellem Københavns Erhvervshus og LinkedSocial ApS

Afvikling: Online webinar

Antal deltagere: Ingen begrænsning

Kurset afholdes tirsdag den 29. september 2020. Kl. 08.00 –  ca 10.00

Indlægsholderer

Henning Karlsen

Direktør i LinkedSocial

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.