LinkedIn Sales Navigator det ultimative salgsværktøj

LinkedIn Sales Navigator det ultimative salgsværktøj

Sales Navigator er sælgerens bedste værktøj på Linkedin, da den gør det nemt at foretage mødeforberedelse, leadgenerering og meget mere.

Med Sales Navigator får du et stærkt værktøj, der gør følgende:

  • Nemt og hurtigt finder de rette virksomheder og beslutningstager til din salgstragt via Leadbuilder.
  • Følge både virksomheder (accounts) og beslutningstagere (leads), så du kan indsamle relevant info både før, under og efter salget.
  • Få relevant info ifbm. mødeforberedelse.
  • Automatisk få flere/nye relevante virksomheder til din salgstragt 24/7/365 fra Sales Navigator
  • Finde dine nuværende kunder og via få klik får Sales Navigator til at finde lignende virksomheder
  • Og meget meget mere.

Leadbuilder – find nye potentielle kunder og spejl dine kunder

Sales Navigator, har en meget avanceret søgefunktion kaldet Leadbuilder. Herved kan du udvælge og finde virksomehder og beslutningstager indenfor bestemte områder, brancher osv. Det har næsten ikke været nemmere at finde nye potentielle kunder – og slet ikke når man finde sine bedste nuværende kunder og få Sales Navigator til at finde nogen tilsvarende (spejling af kundekartotek).

Sales Navigator finder beslutningstagerne til dig – 24/7/365

Når du har fundet en eller flere virksomheder til din salgstragt, så foreslår Sales Navigator hvem der er beslutningstager, og alt hvad den pågældende virksomhed og de tilhørende beslutningstagere poster på LinkedIn, vil du blive præsenteret for på din “væg” i Sales Navigator.

Herved kan du finde udaf hvad der er vigtigt for virksomheden/ beslutningstageren, og hvis du har viden som kan hjælpe dem videre, så kan du kommentere på deres posts. Du kan også dele deres posts, hvis du vurderer at dit netværk måske kan hjælpe, og herved skaber du opmærksomhed omkring dig selv og din virksomhed.

Sales Navigator kan sammenlignes med et abonnement til et fitness center

Hvis du køber et abonnement til et fitness center i januar, og efter en lille måned, så opgiver du, så opnår du ikke at komme i form til sommer. Men hvis du møder op i januar, får en introduktion til alle maskinerne, får udarbejdet en trænningsplan og er standhaftig og kommer flere gange til trænning i ugen, så opnår du at komme i god form.

Sådan er det også med Sales Navigator – I den billigste version koster Sales Navigator ca. 5.000,- pr. bruger pr. år., men hvis du får en introduktion til Sales Navigator, måske tager et kursus, og ellers træner og finder nye leads, følger dem, deler din viden med disse virksomheder/ beslutningstagere, så vil du opleve at prisen på Sales Navigator hurtigt er tjent hjem igen.

Hvis du har lyst til at høre om hvad Sales Navigator kan skabe af salg for dig – så kontakt os gerne 

75% af B2B køberne bruger de sociale medier i købsprocessen

Kontakt os her

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.