ProNetværk for ledige

Prokan plus LinkedSocial

ProNetværk for ledige chefer,
ledere og direktører

ProNetværkskurserne som med succes har fået mere end 90% af deltagerne i arbejde kommer nu i forbedret udgave.

Udover dette har vi udvidet kurset med 2 timer personlig coaching der kan hjælpe ansøgeren ekstra på vej når han/hun står i konkrete jobsøgningssituationer.

Kurset køres via TEAMS hvilket betyder, at uanset hvor du bor kan du deltage.

Hele kursusforløbet strækker sig over lidt over 2 måneder. Den individuelle del tages løbende og kan også foregå efter at kurset er afsluttet.

Så hele kurset består nu af 9 kursusdage a 3 timer + 2 timers personlig coaching efter behov.

Vi kører kurserne som hold med op til 10 deltagere. Hold undervisning har vist sigt at være særdeles effektiv af flere årsager.

Deltager prisen er for hele dette forløb (27 timers undervisning og coaching) 5.990 kr.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Jens Arnoldsen

Prokan rekruttering

Henning Karlsen

Direktør i LinkedSocial

Hør hvad 2 af deltagerne mener om kurset

ProNetværk/LinkedIn kurset består af 8 elementer

Dag 0

Brainstorm, kompetencer og storytelling

På denne del af kurset arbejder vi med brainstorming for, at få udarbejdet en oversigt over ”alt” det du kan. Alle dine kompetencer beskrives via storytelling. Denne proces tager efter kurset 14 dage at gennemarbejde og fylder typisk 15-25 A4-sider.      

Dag 0

14 dage

Brutto, netto og CV

På basis af den udarbejdede brainstorming går vi videre og udarbejder et brutto CV. Her gennemgår vi de spilleregler der er kommunikationsmæssigt for at optimere brutto CV’et. Brutto Cv’et danner basis for det jobspecifikke netto CV, som er det CV der sendes til firmaet der søger medarbejder. Denne del af processen har også en varighed på 14 dage imellem kursus og tilbagemelding på det efterfølgende kursus.

14 dage

14 dage

Motivation og ansøgning

I dette kursusafsnit arbejder vi med udarbejdelse af motiveret ansøgning. Hvad det skal indeholde og hvordan det udformes. Kursisterne vil hvis der arbejdes målrettet med dette fremadrettet kunne udforme motiveret ansøgning og CV på imellem 15-30 minutter. Fra Brutto-Netto Cv til Motivation/ansøgning går der 7 dage til næste seance.

14 dage

7 dage

Jobsamtalen

Her taler vi om hvorledes vi får den optimale jobsamtale. Vi taler om hvorledes kandidaten kan være med til at styrer samtalen. Hvordan man stiller spørgsmål. Hvilke emner man tager op når man får ordet og hvordan man gør, det så man bliver husket. Her går igen 7 dage til næste kursusmodul

7 dage

7 dage

Danne netværk

En stor del af jobsøgningsprocessen er at afholde netværksmøder. For at have tilstrækkelig mange emner at besøge gennemgår vi på dette modul, hvorledes man arbejder med at udvide sit netværk. Vi arbejder også med overspringshandlinger og hvordan de undgås. Den enkelte deltager får startet på at bygge sin egen netværksliste. Her går igen 7 dage til næste kursusmodul.

7 dage

7 dage

Linkedin profil bygning

I dette modul indføres kursisterne i hvorledes man arbejder optimalt med LinkedIn og hvorledes man bygger sin optimale jobsøgningsprofil på LinkedIn. Her går også 7 dage til næste modul.

7 dage

7 dage

Netværks samtale

På denne del af kurset arbejder vi med hvordan vi kontakter helt ukendt men interessante personer og får netværkssamtaler. Hvordan vi styrer samtalen og hvad er formålet med samtalen er.

Endelig slutter vi af med at udarbejde en personlig profil og lederprofil som gennemgået på mødet. Her går 7 dage til sidste modul.

7 dage

7 dage

Linkedin færdig profil

På dette forløb er der en opfølgning hvordan resultatet af LinkedIn profilen er blevet og evt. komme med forslag til ændringer. På denne måde sikrer vi os at kursisterne står bedst muligt rustet til jobsøgningen.

Med dette modul er kurset slut og kandidaten skulle gerne være i stand til at arbejde målrettet og systematisk på at få sig et job.

7 dage

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Jens Arnoldsen

Prokan rekruttering

Henning Karlsen

Direktør i LinkedSocial

Lyder det som noget for dig ?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.