Teknologi

På siden nedenfor finder du en række brugbare værktøjer til at skabe, redigere og udgive content.

Indhold

AI tools

Copy.ai

Copy.ai uses AI like GPT-3 to generate creative and diverse content. On LinkedIn, it optimizes profiles, crafts engaging posts, creates personalized networking messages, assists with job descriptions, and helps companies share updates. This saves users time, letting them focus on strategic tasks.

Mødebookings værktøjer

Calendly.com

Calendly.com er en platform til nem og effektiv mødebooking for sælgere og andre professionelle. Med Calendly kan sælgere let planlægge og koordinere møder med kunder og potentielle kunder ved at dele deres kalendere og lade dem vælge et tidspunkt, der passer dem bedst. Dette sparer tid og gør det lettere for sælgere at planlægge deres tidsplan og fokusere på at lukke salg. Calendly giver også mulighed for at tilpasse mødeindstillinger og sende påmindelser, hvilket bidrager til en mere effektiv og professionel mødebookingproces.

Undertekster Video

descript.com

Descript.com er en innovative platform, som bruger AI-transskription for at lette processen med redigering og undertekster af lyd og video. Ved hjælp af denne platform kan marketingfolk nemt forbedre deres indholdsproduktion ved at spare tid og samarbejde i realtid på projekter. En tidsbesparende og omkostningseffektiv løsning for marketingteams, der ønsker at fokusere på at producere kvalitetsindhold og nå ud til deres målgruppe på en mere effektiv måde.

Clips til Iphone

Gratis App til LIVE undertekster på dine videoer.
Der er dog ikke mulighed for at redigere i underteksterne, så du skal tale tydeligt, men hvad får man når det er gratis.

Headliner.app

Upload din video, og Headliner lytter og placerer undertekster automatisk. Du kan redigere hvis Headliner har lyttet forkert eller du vil ændre teksten. Brug nedenstående link og prøv PRO gratis i 2 måneder.

Active Campaign

E-mail automation system Gode Templates med automation flows Mini CRM system og meget mere

Video salgsværktøj

Video marketing platform

TwentyThree] er en omfattende video marketing platform, der gør det muligt for alle i din virksomhed at bruge video. Her er nogle af de nøglefunktioner og fordele for salg og marketing afdelinger: 1. Personlig Video**: Giver alle i dit team mulighed for at optage og dele video. 2. Videoafsnit**: Få alle dine videoer på dit websted på ét sted i løbet af få timer. 3. Video Bibliotek**: Gør det muligt for alle i dit team at få adgang til og dele alle dine videoer. 4. Videoafspiller**: Kør 4K HD-videoer overalt med vores brandable afspiller. 5. Spots**: Integrer dine videoer én gang, administrer dem for evigt. 6. Videoanalyse**: Gør avanceret videoanalyse nem. 7. Video Attribution**: Byg et rigere billede af din målgruppe. 8. Webinarer**: Markedets mest engagerende webinar-oplevelse. Hver af disse funktioner kan gøre det lettere for en marketingafdeling at oprette, dele, analysere og administrere videoer. For en salgsafdeling kan TwentyThree's video marketing funktionalitet hjælpe med at skabe mere overbevisende præsentationer, opbygge stærkere kunde relationer, og understøtte salgsprocessen med effektiv videoindhold.

Canva 2 logo

Canva

All in One grafisk platform.
Du kan stort set producere alt Social Media, Video samt tryksager ved hjælp af en masse skabeloner, som du kan tilpasse til dit behov.

Storyblocks_logo_2_no_bg

Storyblocks

Min favorit platform med video, billeder, baggrunde, musik og RIGTIG meget mere.

Der er færdigt materiale, samt elementer som du nemt kan bygge videre på og gøre til dine egne

Placeit logo

PlaceIt

Få placeret dit logo på mange forskellige elementer.

Få animeret dit logo, uden dyre programmeringstimer.
Virkelig et godt værktøj til IKKE grafikere.

Tubebuddy logo

Tubebuddy

Tubenbuddy hjælper dig med at optimere dine Youtube videoer. På en enkel og simpel måde guider den dig til at få større effekt på Youtube via Keyword analyse, konkurrent overvågning og meget mere

Video marketing platform

TwentyThree] er en omfattende video marketing platform, der gør det muligt for alle i din virksomhed at bruge video. Her er nogle af de nøglefunktioner og fordele for salg og marketing afdelinger: 1. **Personlig Video**: Giver alle i dit team mulighed for at optage og dele video. 2. **Videoafsnit**: Få alle dine videoer på dit websted på ét sted i løbet af få timer. 3. **Video Bibliotek**: Gør det muligt for alle i dit team at få adgang til og dele alle dine videoer. 4. **Videoafspiller**: Kør 4K HD-videoer overalt med vores brandable afspiller. 5. **Spots**: Integrer dine videoer én gang, administrer dem for evigt. 6. **Videoanalyse**: Gør avanceret videoanalyse nem. 7. **Video Attribution**: Byg et rigere billede af din målgruppe. 8. **Webinarer**: Markedets mest engagerende webinar-oplevelse. Hver af disse funktioner kan gøre det lettere for en marketingafdeling at oprette, dele, analysere og administrere videoer. For en salgsafdeling kan TwentyThree's video marketing funktionalitet hjælpe med at skabe mere overbevisende præsentationer, opbygge stærkere kunde relationer, og understøtte salgsprocessen med effektiv videoindhold.

Skriv til os

Scroll to Top