E-Learning

Målsætning

Selve fundamentet for at få succes på LinkedIn er at have udarbejdet en målsætning. 

En målsætning skal være skarp, enkel og kendt af alle i virksomheden så alle har et klart billede af hvad målet er.

Jeg vil gennemgå hvordan vi arbejder med at hjælpe virksomheder med at skabe den helt rette målsætning og forklare hvad vi anbefaler at en målsætning skal indeholde.

Det personlige Brand

Det personlige brand er din LinkedIn profil, samt hvad du kommunikerer. Vi er alle online og kan på ganske kort tid finde stort set hvilken som helst information vi har behov for – derfor så undersøger vi 60-70% af købsbeslutningen inden vi tager kontakt til en eller flere leverandører. 

Derfor har det aldrig været mere vigtigt at din LinkedIn profil er det næstbedste ift. at møde dig personligt. Jeg gennemgår mere i detaljer hvorfor, samt udvalgte elementer i at bygge en professionel LinkedIn profil.

Byg din virksomhedsside på LinkedIn (LinkedIn Pages)

Din virksomhed eksisterer ikke hvis den ikke har en virksomheds side på LinkedIn (LinkedIn Pages). Du vil i denne video, kunne høre hvorfor du skal have en LinkedIn page samt hvad du kan bruge den til.

Udbyg dit netværk og få følgere

Udvid virksomhedens organiske netværk og få en langt større rækkevidde.

Det kræver en struktur og en strategi, at skabe et stærkt organisk netværk.

Lær at søge professionelt på LinkedIn enten via den simple eller mere avancerede metode.

 

Del ud af din viden

Mange har svært ved at dele deres viden på LinkedIn. Der kan være tekniske vanskeligheder eller man deler ikke nogen viden, da man er i tvivl om hvordan man gør. I denne video, vil jeg give et indblik i hvad der er forskel på en Blog Post og en Artikel på LinkedIn – samtidig med at jeg forklarer lidt om hvilken tilgang man kan have til at finde ud af hvad man poster og på hvilket niveau

Daglige, ugentlige og månedtlige rutiner

Det kræver en del at få succes på LinkedIn da vi alle skal ændre en del af de vaner som vi har brugt i mange år. 

I gennemsnit skal man prøve en ny ting mellem 20 og 60 gange før det bliver til en ny vane, så derfor hjælper jeg mine kunder med at få udviklet nogle daglige, ugentlige og månedlige rutiner – der gør at de lykkes.

Scroll to Top